lørdag 30. mars 2013

Påskeharen er min venn!

Hurra for påskeegg! Eller mer presist i år: påskekurv. Påskeharen fortalte nemlig at det har vært tørke hva angår store påskeegg, særlig ille har situasjonen vært på Grünerløkka og omegn - akkurat der påskeharen har sitt eggshoppingsterritorium. Oh noes!
Men haren er ingen rådvill pingle, og reddet seg inn med å putte en påskekurv i kurven istedet. Det er en billig filtkurv fra TGR, som er "pimpet" opp med restestoff og små fugler og blomster. 


Alt godteriet fikk plass. Enda godt påskeharen ikke slo seg til ro med et tilgjengelig men bittelite påskeegg!
Småfuglene har også inntatt stua nå på våren, og påskeharen har pyntet med små familiemedlemmer. Det pipes og hoppes over det hele. Kaniita kribler i vårmagen, og vil gå i fargerike klær og ha på bananøredobber.


Kaninene er fra TGR og var nesten gratis. De matchet vasen fra IKEA perfekt! Og de lysegrønne kommer snart til å matche skjenken på syrommet, den er nemlig vårfrisk og grønn når Handy-Kaniita blir ferdig med penselen. Fuglene er fra Rice, og også tilnærmet gratis. Det er kun når alt legges sammen at man merker det i lommeboka. Og hvem gjør vel det?


Nå står offerlammet i ovnen, det dufter hvitløk og urter, og jeg gjør meg klar til å preppe sjokoladefondanten og fruktsalaten. Påskelivet kunne vært verre...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar