søndag 10. mars 2013

Hopp i havet!

"Skip o'hoi!" "Yarr!" "Ho ho ho og en kasse med rom!" "Hjeeelp, jeg blir snart spist av en sulten gjeng med hai!" Kjært toalett vekker mange assosiasjoner. Kaniita Productions proudly presents: A maritime story - take a piss in the ocean today! Ellerno.

*bildetsunamivarsel*


I taket henger kronen på verket, min hjemmemekka livbøye-lysekrone! Livbøyen ble kjøpt på auksjon på loppis, i hard konkurranse med pensjonistene. Eyes on the prize! Kaniita knuser dem når som helst!
Ingen drukningsfare hos oss, altså - du kan dingle med beina hvis du vil.
Praktisk tilbehør som neglebørste, såpedispenser, dobørste og slikt er kjøpt på Lucky Duck.


Og hvilken farge har såpen? Turkisblå, seff! Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.


 Endelig har Barbiene fra min Finn-frenzy funnet sine formål i livet.

 
Du vet aldri hva som kan skje under vann. La oss håpe haien ikke biter skikkelig til så vi får oss en lekkasje!
Hva holder hun på med der hun blir fortært opp-ned? I sitt mest desperate øyeblikk er hun behjelpelig med dorullen. Så selvutslettende. Hun tenker kun på dine behov (og litt på at hun snart skal dø, seff).


Her er det alltid sol og blå himmel. Noen få skyer gjør ikke noe.


Magasinholder og gammelt brevskap er kjøpt på Finn og behørlig maritimisert. I brevskapet er det plass til dobøker i ulike størrelser. Høydepunktet i magasinholderen akkurat nå er "Sky Mall", en postordrekatalog vi fikk på flyet til Hawaii. mange gode tilbud og ting du ikke vet at du trenger før du ser det! Hva med en hagezombie?


Ved behov, for eksempel mens vi har fest her, kan denne fisken sluke en 3-literspose med vin. Da stikker tappetuten ut gjennom munnen, og de toalettgående kan toppe sitt vinglass på vei ut (eller underveis dersom doturen er ekstra seig). Tacky'R'Us!


Et noe alternativt kongeskip er på plass. Kongelig Norsk Piraatforening seiler igjen! Yarr!


Det kan diskuteres hvorvidt Ari Behn er en del av den faktiske kongefamilien eller ikke. Men siden dette faktisk er et kitch-toalett følte jeg det var riktig å la tvilen komme ham til gode. Han er vel kanskje det medlemmet av kongefamilien som egentlig ville trivdes aller best på dette toalettet. Velkommen skal du være, Ari!


So we sailed on to the sun,
Till we found the sea green,
And we lived beneath the waves,
In our yellow submarine
We all live in a yellow submarine,
yellow submarine, yellow submarine,
We all live in a yellow submarine,
yellow submarine, yellow submarine.
Mon tro om ikke gutta i ubåten ser noe de liker? Hem hem.
Du som sitter på do har enda bedre utsikt enn The Beatles. Hva jeg ikke tenker på!  
Pingu tar jobben som nedtrekksansvarlig svært alvorlig. Ikke mess med pingu!


Noahs mark og hans mannskap har full kustus på ekstradorullene. Blekkulf vil også ha dorull, men han sitter så godt klistret til do at han ikke når opp.
Snåsakokken glemte å mate haiene, og se hva som skjer! Utålmodige matvrak.
Skaten er ansvarlig for lys og mørke (Jesus la inn en klage på det, han mente han var best kvalifisert). Et lite trykk er nok. Jesus mener at dette bare er noe skaten gjør for å få mer kroppskontakt enn han ville fått ellers, og stjal skateboardet hans i affekt her om dagen. Så nå er skaten stuck.
Møt anden Anna. Eller Anna Anka, som vi også kaller henne. Hun har gjenoppstått som surfer chic, med autentisk Hawaiisk lei (=blomsterkrans) for anledningen.
 

Sjekk det rolige blikket! Anna har stålkontroll på bølgen og brettet. 


Vi får se om hun når inn til land i tide... Det ser ut som blondinen kan trenge litt assistanse. Men Anna Anka er som kjent mest opptatt av seg selv, så sannsynligvis fortsetter hun å hygge seg i bølgene.
Etter ferien på Hawaii ble jeg litt vulkanopptatt og inspirert av naturkreftene (du er ikke den samme etter å ha pirket i lava med en pinne mener nå jeg). Denne dama sliter litt i sin noe pressede situasjon. Hvor kom alle dinosaurene fra, liksom?
Skimter du kvinnen i lavaen? Det er gudinnen Pele fra Hawaiisk mytologi (som forøvrig minner mye om all annen mytologi, men har sine små højdare. Min favoritt er da gudinnen Kapo kaster vaginaen sin avgårde som en avledningsmanøver for å hjelpe Pele å flykte fra Kamapua'a (den sleske voldtektsforbryterske guden!). "Decoy" er altså synonymt med "fitte". En kilde til mye god internhumor her fremover.)
Paljettdøra gir litt ekstra tackyfaktor. Maritim glamour?  Jesus og kongelige i skjønn forening. Vakkert. Vakkert.
Snøhvit får kjørt seg. Krabbene er i det minste ganske fornøyde tror jeg.
Ta grep om spekkhoggeren, lukk døra etter deg, og sett deg godt til rette. Enjoy!

(Og, ja: det ble mange bilder denne gangen. Men ikke si at du ikke ble advart! Håper du ikke druknet... Livbøye, anyone?)

4 kommentarer:

 1. HELT HERLIG OG FANTASTISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Rakel! :) Gleder meg til du kommer på besøk så du får de det "live" - det slår bilder any day :)

  SvarSlett
 3. Fullstendig galskap!! Og sannsynligvis det aller, aller kuleste jeg noengang har sett :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe! Takk ;) Vi vurderte sand på gulvet, men droppet det av hygieniske hensyn...

   Slett