tirsdag 12. mars 2013

Heng din hatt på en katt!

I serien "nyheter i gangen" kan vi nå presentere en ny knaggrekke! Siden Snåsakokken og jeg har avsindig mye yttertøy, er nemlig de såkalte gjesteknaggene til daglig okkupert av våre lekre (og ulekre) gevanter.

Kattemølje!
Knaggrekken er kjøpt på en av mine favorittbutikker som ofte blir nevnt her på bloggen, nemlig Kare i Bygdøy Allé. Desssverre må de legge ned nå i mars, det gikk ikke rundt. Veldig trist! Knaggrekken er kjøpt grisebillig på flyttesalget i februar. Salget varer ut mars, det kan hende de har noen godbiter igjen? Men det må sies at det begynte å bli litt utskrapet allerede da jeg var der.


Beklager forresten dårlig lys på bildene, får hjelp av vaktmesteren og stigen hans imorgen, da blir det lys i trappeoppgangen. Hadde ikke lyst til å knekke nakken på å finne på en superlur stå-på-skuldrene-til-Snåsakokken-med-boret-løsning. De løsningene er alltid mindre lure enn man tror, og plutselig ligger man der i trappen.


Den tavlemalte ytterdøra får forresten kjørt seg om dagen, parallelt med paljettprosjektet.


Hyggelige hilsner fra meg selv i skjønn forening med hyggelige hilsner og tegninger fra gjester.  "Run fat bitch, run!" er fra en venninne. Det er tittelen på en bok hun leste, en slags sjeldenhet faktisk. Altså: en selvhjelpsbok som hjalp. Nå står ikke verden til påske. Eller kanskje den gjør det. Det er uansett ikke så lenge til, den som venter får se!


(...men det er lov å si ja til Bjølsen Bakeri på lørdager!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar