tirsdag 17. april 2012

Opphengt i oppheng

Nå om dagen handler det meste om å få pakket ut etter flyttingen - noe som er vanskelig hvis de stakkars nyutpakkede tingene ikke har noen plass å ligge. Det første naturlige steget er selvfølgelig å få på plass skap og oppbevaringsløsninger på diverse vegger fort som juling.

Optimismen med slagboret i helgen falmet fort for hvert hull idet vi fant ut at alle murveggene nærmest er invadert av armeringsjern. Invadert på ordentlig. Så mens vi venter på å finne en superlur løsning (kom gjerne med den hvis du har den!), tyvstarter vi i den lille delen av leiligheten som har trepanel. Yeah! Og utsetter sparklingen av de mislykkede hullene litt til...


Knaggene er fra Indiska. Og kritt til tavledøra fra IKEA. Hurra for operativ tavledør! Til soverommet kjøpte jeg en knaggrekke (også på Indiska) fordi jeg fikk en følelse av at den ville passe perfekt i fargen. Og se bare her:


Begynner nesten å bli lei av å ha rett...


Trappeoppgangen utviklet seg etterhvert til et aldri så lite spontangalleri etterhvert som vi ble rusa på at skruene faktisk ville inn i veggen.


 Vi tok kanskje litt av, men det ble straks mye mer hjemmekoselig i heimen. Med skikkelig bildebelysning (og kronen på verket, en happytacky matchende vegghengt minikonsoll som skal henge under speilet) tror jeg uansett vi er inne på noe...


Og hvis ikke dette er nok: gjett hvem som har vært på Posten og hentet vårens nyhet til balkongen?Nå kan sola (og regnet) bare komme, jeg er klar som et lite speilegg!

2 kommentarer:

 1. Så herlig å komme over friske, fargerike blogger og hjem! Så spennende og mange flotte detaljer du har i hjemmet ditt. Fant deg blant urørte på nib og legger meg til som følger.

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :D Koselig med ny følger for en fersking som meg (og flere detaljer skal det bli etterhvert som det virkelig blir et hjem her!) :) Ha en superhelg du også!

   Klemmer fra Kaniita.

   Slett