onsdag 18. april 2012

Hjemmekosifisering

Detaljer, detaljer. Det er de små tingene, både praktiske og upraktiske, som skaper mest kos syns jeg. At det ser ut som det faktisk bor noen der. Ikke sånn interiørblad-bor, altså, men sånn ordentlig-bor...


Mens vi venter på neste steg i "prosjekt vegghengt oppbevaring", er det koselig å stulle med detaljene. Pakke ut litt her og der, komme over noe perfekt (som vi trenger, må vite!) på salg, sjekke hvilke ting som passer sammen og ikke... Man trenger ikke være Einstein eller Gry Jannicke for å gjette at det ligger en stullekveld eller tre i min nære fremtid!

 Denne badstubollen var fin, mye finere enn "ferdigbadstubøttene" fra Tylö & co. Men Badstusjefen har gitt tilbakemeldinger på at den nok er i største laget for vår dukkestue av en mini-stu. Så Kaniita er "dessverre" nødt til å gå på loppis og ymse andre steder fremover for å finne en mer optimal løsning. Vurderte en sånn trekopp man bruker til å dyppe i fjellbekken på tur, med en tre-teskje oppi, tihi...


Friske blomster er alltid et happy pluss, særlig når man får tak i så vårspiffy ranunkler som nå... Eeeelsker ranunkler (og andre blomster også, viktig å presisere det så de ikke blir lei seg. Planter har også følelser.)!


Eksperimenterer litt med hva som skal stå på sminkebordet (bilde av hele kommer når speilene ikke er fulle av rot), det sier seg ikke selv. De arvede skjønnhetsartiklene skal få seg en runde sølvpuss så snart det er prioritert. Som vil si om ikke altfor lenge.


Koseligere? Vel... Halvveis er knallveis! Jeg nyter uansett hvert Bjølsensekund! Og nå som begge kaffesystemene er operative (kaffekvern/presskanne og Nespressomaskin - hvem kan egentlig gjøre et endelig valg der?) og teboksen er full, gjør det ikke så mye at det er surt ute heller. Hah!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar