søndag 22. april 2012

Det er ikke skrot alt som glitrer

 Jeg er den første til å innrømme at det høres suspekt ut, men: jeg digger å bo i nærheten av en hel skokk med barneskoler! Jo nærmere jo bedre! Nok en fordel med mitt nye nabolag, dette. Nå som det er loppemarkedsesong er det bare å brette opp ermene og nyte...


På Tåsen skole var det tydelig at lørdag nok hadde vært god-dagen, og da holder det ikke å være tidlig pip-pip på søndagen. 


Men jeg kan ikke si jeg led noen nød akkurat. Nok engang er det nyttig å ha litt annerledes smak enn mange andre...


Favorittkuppet idag var nemlig denne flotte livbøyen! Et må-ha til ethvert maritimt toalett. Tenk bare på anledninger der folk kanskje har falt for langt oppi. Redningen er alltid nær fremover, hurra! Ellers er jeg også superfornøyd med både stort og lite speil. Og ikke minst: plastikkdruene! Hårpynt eller interiør? Ja takk begge deler! Eller kanskje de bakes inn i et hittil u-designet klesplagg?
I tillegg til diverse små og store steinskultpturer (og en liten Snehvit i plastikk for å lette litt på stemningen, den ble noe trykket), er jeg ganske happy med to creepy dukkebyster! De to kommer nok i en egen feature her på bloggen idet jeg har hatt tid til å style dem og pakke ut en hatt til hver.


Neste potteplante havner oppi denne:


 Woh! Identisk turkisfarge som trappa, og genial 70-tallshappy match med "telefonbordet" som står i gangen. Her kan nøkler, kritt og alskens småstæsj virkelig hygge seg!


 ...og så til tacky-avdelingen. Det kommer til å se annerledes (og mindre tacky) ut når tingene er i bruk og i sitt rette element. I det minste håper jeg det.
Selve målet med turen var tross alt å finne mikro-badstubøtte. Fint da, at jeg fant tre kandidater som fikk bli med hjem (5 kr/stk, moahaha!). To av dem nådde til finalen og står nå i vasken og trutner. Blir spennende å se hvilken som vinner. Den til høyre har vært min favoritt hele veien, mens Snåsakokken holder en knapp på den til venstre...
For meg som elsker krumelurer og herskapelighet, og aller helst spiser frokosten på sølvplettbrett, var dette en skikkelig godbit. Gammel er den også. Lurer på om det kanskje var en 25-årsdagspresang til en eller annen? Den blir fin til nøtter, søndagsfrokostsyltetøy, isbiter eller en kremklatt...
En liten bunke aviser fra 1945 gikk også gjennom nåløyet (som jo ikke er så smalt, må vi kunne konstatere?).


Og da, til dagens dom. Denne loppemarkedkjenneren må ærlig innrømme at Korsvoll Skole trakk det lengste strået idag (*klapp klapp klapp*). I tillegg til gode priser og flest godbiter igjen på søndag, tilbød de søt tilleggsunderholdning fra småjenter som spilte Metallica på gitar (og selvfølgelig syntes de selv var grisekule og veeldig flinke), og generelt god stemning. Det skal sies at kafeteriatilbudet ikke er med i vurderingen denne gang, da jeg allerede har spist nok kake for noen uker.

Nå som jeg har gitt nabolagets korps et økonomisk løft, forventer jeg at de utsetter marsj-start på 17. mai i minst en time!2 kommentarer:

  1. Vi må jo ta en loppishelg sammen!!! Med vafler og kaffe etterpå! :D

    SvarSlett
  2. Ja! :D Veldig med på det! Vafler og kaffe er obligatorisk!

    SvarSlett