søndag 2. mars 2014

Boks-bananas


Man skulle tro at det var mulig å ha nok krukker og bokser på et kjøkken. Men ting skjer, og vips sniker de seg inn, som katter som legger seg i MacBooken din gradvis (perfekt sliding-teknikk, altså). Mystisk, men sant.
Den sirkusaktige "mega calorific"-krukken fikk bli med hjem fra Jonathan Adler-butikken da jeg var i New York (der jeg blant annet kjøpte denne). På salg og greier! Woop woop! Sammen med norgesglassene er det fint med litt farger syns jeg.
Banania-boksen kom i posten fra en venninne rundt juletider. Man kan mistenke at mine venner kjenner til mitt over gjennomsnittet intense forhold til banan? Hem hem. Siden kaffe-krukken gikk i knas i høst og jeg faktisk var på utkikk etter en ny, gikk Hr.Banania rett inn i rollen som kaffebønnenes vokter. Foreløpig ser han ut til å være riktig mann for jobben - og boksen er atskillig vanskeligere å knuse enn den i glass vi hadde før. Akkurat kaffe, som jo lages før man har drukket kaffe, oppbevares nok best i ikke-knuselige gjenstander...
I samme kjøkkenhjørne har et lite pusebilde jeg fikk til jul av en venninne flyttet inn midlertidig. Har sett meg ut et sted å henge det, men etterhvert som det står sammen med alle glass og bokser begynner jeg egentlig å like det der det er... Se så glade puser:


Så kommer jeg hjem, da, og forsikrer meg om at min nye megacalorificboks (og gullbanan, ikke minst) ikke er ødelagt på reisen. Pakker ut av lag på lag av bobleplast. Også åpner jeg lokket, og skulle du sett: sjokoladedekkede pretzels så langt øyet kan se!


Snåsakokken satte i gang med smakingen med én gang - bare for å sjekke kvaliteten, selvsagt. Tror egentlig det ikke er så mange igjen nå. Så da er det på tide å finne et eller annet med passende kaloriinnhold som er boksen verdig. Yeah!


Fastelavn idag og greier, men de er utsolgt for fløte i samtlige 5 nærbutikker. Jeg dro en ost istedet, og nå lukter det allerede pinnekjøtt for to i hele huset. Ikke den verste søndagen her, altså. Og mon tro om vi ikke stikker hånda godt nedi Adler-krukka ikveld?

2 kommentarer:

  1. Å, så kule bokser!!!!!! Digga banan- boksen! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk takk :D Syns de var ganske kule jeg også! Bra for meg at folk vet om bananfascinasjonen ;)

      Slett