lørdag 12. oktober 2013

Cangaroo ClubTMEndelig er det surt nok ute til virkelig å forsvare innekosen fullt ut! Yippy-ka-yey! Eller skal vi si Skippy-ka-yey? Cangaroo ClubTM er nemlig herved offisielt sesongåpnet!
Det er altså hovedsakelig i daybeden og på badet det skjer. Denne avslappende kenguruopplevelsen som best kan beskrives som en krysning av spa, avspenning, tradisjonell dagdriving og litterær fordypning. Med lette ismett av kulinariske høydepunkter, selvsagt.
For oss som lenge har drevet Cat ResortTM (servicetilbudet alle kattepassere får mens de bor i leiligheten mens vi er på ferie), er selvsagt Cangaroo ClubTM kun en naturlig forlengelse. Det selvfølgelige steget frem i en verden som krever stadig mer. I betydningen mindre, altså. For mer og mindre kan gå ut på det samme. I Cangaroo ClubTM fokuserer vi nemlig på mer avslapning/mindre stress, mer velvære/mindre ubehag, mer supergod hjemmelaget mat/mindre skvip, og ikke minst mer tid satt av til ikke å gjøre en dritt.


"Hva ønsker De å gjøre idag, kjære kenguru? Ta et varmt bad, slenge på Dem ansiktsmasken mens De drikker te og spiser plommer, og lene Dem tilbake og høre på lydbok, sier De? Selvsagt, selvsagt. Et øyeblikk: ønsker De å oppgradere til Cuddly Cangaroo Gold Membership? De får da fri tilgang på kattekos gjennom hele oppholdet? Nettopp, nettopp. Godt valg. Da regner jeg med at De ringer dersom De ønsker pledd eller portvin? En riktig god kveld til Dem, kjære kenguru!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar