onsdag 8. februar 2012

Skjellig grunn til utskjelling?

Skjell er altså dagens tema :) Først en hot date på Mortensrud T-bane etter jobb for å møte en mann fra Finn.no som hadde med seg dette til meg:


Det skal holde vår mann ved roret med selskap på do etterhvert. Smashing? ;) Må innrømme at jeg ved den minste maritime assosiasjon skvetter til om dagen - når Snåsakokken først har ønsket seg noe konkret interiørmessig, er det gøy å innfri (stort sett).

Så til badeutviklingen, som går omtrent slik:
Stemningen settes av en liflig duft av lett kloakk, mmmm...
På B-dagen møtte vi en mann som sto utenfor døra vår på kvelden og sa han hadde stått og banket i en halvtime, og var sur for at ingen åpnet så han kunne klage på bråket. Vi hilste pent, og fikk høre alt om hvordan hele dagen hans var ødelagt, og de hadde hatt barnebursdag, og den gikk i dass og bla bla småbarnsforeldre-bla.

Så låste vi oss inn, og der var det...tomt! Og helt stille. Ikke så rart da at ingen åpnet?

Så får jeg høre idag at en perpleks bade-mann hadde måttet forholde seg til nevnte manns kone, som kom gråtende klokken fire og mente at det var altfor sent å holde på med oppussing. Ok. Kanskje hun tenker det ville være bedre om vi kunne gjøre det på natten? For på et eller annet tidspunkt må det jo gjøres? På-felgen-småbarnsforelder-tilt-o-grammet slår ut for fullt. Dette er folka som vil at hele verden skal ta hensyn til dem, men de skal ikke ta hensyn til andre. De er slitne må vite (og ingen uten barn er vel det?). Kanskje noe de burde tenkt på før de fikk barn? Go figure.

Spent på fortsettelsen... Heldigvis er de andre vi har hilst på myke som smør i våre høfligheten-selv-pensjonistvennlige hender ;)


4 kommentarer:

 1. Kjente at jeg ble superprovosert nå!!! Dere har faktisk lov til å holde på med banking og bråking helt til kl. 2100! Så neste gang den såkalte slitne småbarns- pappaen kommer, så fortell han det!
  Men er fullt enig med deg i det du skriver, for jeg føler mange ganger sånn at vi som ikke har barn, vi skal nesten ikke få lov til å si at vi er slitne, for vi har jo inegnting å være slitne for!!! Særlig.....

  SvarSlett
 2. Nettopp! Særlig... ;) Alle har sitt, men noen småbarnsforeldre er de eneste som mener at hele verden skal ta hensyn til det hele tiden. Også er det selvvalgt i tillegg - noen burde kanskje tenkt seg bedre om før de fikk barn hvis de tåler slit så dårlig ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det beviser bare min teori om at tvangssterilisering ikke hadde vært så dumt ;)

   Dere får begynne bankinga klokka fem på morran, da, hvis det er bedre FOR DEM. Ha-ha.

   Slett
  2. Hehe, det hadde ikke vært dumt, nei ;) Poenget er at jeg tror de egentlig ikke har noe forslag til godt tidspunkt, men at de tenker at de eneste som skal ha lov til å pusse opp over hodet er dem selv... Men godt forslag, skal spørre ved anledning, tihi! Følg med i neste episode ;)

   Slett