søndag 26. februar 2012

Grei skuring

Så: hva gjør man når man har altfor mye å holde på med, og tusen gjøremål som står i kø i forhold til flytting, oppussing, fiksing og ordning?

Fikser for noen andre i tillegg, selvfølgelig! ;)

Slik hadde det seg at jeg denne lørdagen endte opp med å skrubbe en stor terrasse fri for mose. Mose, ja, det vokser på planker også.


Jeg fikk gått i handyperson-klær neste hele dagen. I kontakt med min maskuline side, kan du si. Måtte kompensere på kvelden selv om jeg bare skulle henge med noen venner...


 Grønskekverk oppi en sånn som de bruker for å utrydde insekter i Donald. På et tidspunkt satte jeg meg på håndtaket uten å merke det, og inhalerte en hel del kverk. Garantert fri for grønske på innsiden nå, altså.


 The size of the thing! ...


Det ble veldig fint til slutt, og med sol i trynet hele dagen hadde jeg nok bare godt av en dags litt slitsomt arbeid - omtrent som 4 timer Elixia Power på rad, tenker jeg ;) Ups, tenkte ikke på å tøye etterpå...

Etter dette tenker jeg at "skrubbsulten" ikke er et begrep som stammer fra rovdyrverdenen likevel, men fra skrubbedager som dette. For jommen gikk jeg ikke på både en bensinstasjonsmell på vei hjem, og en kjøleskapssmell da jeg kom hjem! Vi hadde både potetstappe og ostekake, nemlig.

Også viste det seg at vi hadde nyvaskede klær, som hang rundt over alt. Tydelig at det også var gjort en innsats i heimen mens jeg var på skrubbern, yeah! Makrell kvalitetssikrer som vanlig den praktisk-talt-tomme skittentøyskurven:


 Der lå det en enslig godbit, nemlig en... *gisp!* trenings-t-skjorte! (de som må vaskes uten tøymykner og dermed ikke passer i de vanlige maskinene). Skikkelig lørdagsgodt her, altså - o lykke! Denne kan slikkes på helt til neste uke...

Har du en fin helg? :)


2 kommentarer: