lørdag 4. februar 2012

Feil speil

Dagens utfordring: Snåsakokken kom her om dagen og ønsket/krevde veggmontert barberspeil på badet. Barberspeil! Veggmontert! Har til gode å se et fint sånt, så det tok litt tid å komme til hektene og begynne å tenke og kikke for å finne en løsning begge kan leve med...

Alternativene er stort sett noe slikt som dette:Eller enda verre, med innebygd LED-belysning og lite dekorativ ledning:


Driver og vurderer muligheten for å bygge et slags litt morsomt fuglehus, så kan speilet gjemmes inni der og liksom spjoinge ut når det skal brukes. Kanskje med en gjøklyd-effekt? Siden det hele føles litt ko-ko, mener jeg.

Jeg kom også over noen morsomheter underveis. Se bare dette utdraget fra en nettside som vil selge meg sitt sminke-/barberspeil:

En lysende forstørrelsesglass Makeup Mirror er en viktig makeup eller barbering verktøy til å hjelpe deg å bli den vakreste du. Det kan du oppnå en feilfri makeup selv når synet ditt er mindre enn perfekt. Uavhengig av alder, hvis du er nydelig gjort opp, du vil utstråle en aura av tillit til at andre mennesker finner attraktive. Når du planlegger å gjøre på badet for bruk av grooming opp, en best ide ville være å bringe den flotte forstørrende makeup/barbering speil det. Det gir god oversikt over din personlighet og du kan se etter detaljer, mens på badet. Lysende Forstørre Mirror er et utmerket tilbehør som du alltid vil være komfortabel med din grooming. Bare gå til nærmeste butikk og finne ut alt om forstørrende speil hvor du får dem godt justert for synet ditt også. Både damer og herrer ville veldig mye foretrekker disse speil for bedre å forberede formål.

Hahaha! Fikk skikkelig lyst til å bestille speil derfra... Google-translate-mania!

Nei, på tide å brygge dagens ørtiende tekopp. Tok en Michelin-mann-tur ut i de 20 kuldegradene isted, og jobber fremdeles med å få varmen tilbake i kroppen. Får det nok til før jeg skal ut igjen!


2 kommentarer:

  1. Ærlig talt, vil du ikke ha et speil som gir god oversikt over din personlighet? Trokke du får den sjansen igjen noen gang, så go for it, sier jeg bare.

    SvarSlett
  2. Hehe, det er helt sant! Vil også gjerne være komfortabel med min grooming ;) Løp og kjøp!

    SvarSlett