fredag 24. februar 2012

Rammsteins beste interiørtips

Ønsker god fredagskveld i stua med noen tilbakeblikk på den deilige deilige (eller dødsrå, som flere ville sagt) Rammsteinkonserten. Men la oss gjøre det interessant, og ta på oss interiørnerd-brillene...


Først og fremst tenker jeg de fleste vil si seg enige i at Rammstein er gode representanter for den såkalte industrielle stilen - "industrial chic", altså. Særlig er dette effektfullt når det gjelder belysning. Tenk gammel fabrikk, men med Rammstein kan du kanskje aller først tenke gammel slakterhall? Rust er fint, mye rust. Det er metall. Mettall, altså.


Tenk "global chic", og gå for bruk av flagg og symboler fra ulike land, gjerne i overdimensjonerte størrelser. More is more! Sammen med paljetter er du med én gang over på "global glam" - prøv deg frem og sett ditt eget preg!


Når vi først er i det nordiske hjørnet, må det presiseres at alle glimt av nordisk natur og dyreliv er hot hot hot i interiørverdenen om dagen. Hva med en ladning fjær, for eksempel?


Her i nord er det ikke tvil om at det kan være koselig med peis i de kalde vintermånedene. Men hva med deg som ikke har pipeløpet i orden? Rammstein vet råd. La deg inspirere av disse flotte løsningene for åpen flamme:
Kommer også i "New Year's Eve Style", alternativt "Sveiserens Drøm"! Spenstig...


Men obs obs: pass på så ikke belysningen blir for sterk. Riktig belysning kan gjøre hele forskjellen!


Tapet er fortsatt i vinden, gjerne stormønstret og med et organisk inntrykk. Tenk innsiden av en innvoll, eller kanskje et hjerte. Også her kan belysning gjøre hele forskjellen... 
 Sterke farger liver opp i det kjedeligste hjem! Merk den flotte viften i industriell stil - god å ha på varme sommernetter, og tar nok ikke mer enn maks halve rommet i en vanlig OBOS-leilighet. Praktisk, altså.


Sist men ikke minst: selv om mange nok er ferdige med "shabby chic" nå, er det alltid plass til en engel til, så lenge det er den riktige. Tenk bare å ha denne hjemme hos deg selv - på soverommet, kanskje? ;)


...sist men ikke minst: alt interiør tar seg bedre ut med riktig taffelmusikk til! Tør jeg anbefale våre tyske venner?

Hehe, igår morges satt jeg nærmest oppå to tyske unge tyske menn på bussen og skjønte at jeg var miljøskadd da jeg syntes de ble mer og mer sexy etterhvert som de skravlet. Særlig da jeg snudde meg og så på dem, og de må ha vært 18-19 år... Ojsann. The power of Rammstein ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar