søndag 12. februar 2012

Enden er nær...

The end of the world as we know it! I dag dro Snåsakokken og jeg til Verdens Ende, eller i det minste til et turområde som er veeeldig nærme, derav overskriften. Sånn er det, når man vil bygge seg et hjem kan det hende man trenger byggestein. Og her var den gratis, og vi fikk en nydelig tur på kjøpet! :D Vinn vinn, altså. Siden bilderas tross alt er bedre enn steinras, er det ikke så synd på dere selv om jeg gikk litt bananas med kameraet:
Vi hadde med stor ryggsekk til å bære steinen i. Merk at det holder med én mann som bærer den, mens den som måtte slumpe til å ikke ha sekken (hmm, hvem kan det være, mon tro?) kan bære en og annen stein løst, men ellers gå og dingle ganske så fritt...

Det var absolutt nok stein å velge i, og lett å se seg blind på dem etterhvert... Også stoppet det seg selv etterhvert som det ikke var fysisk mulig å bære flere. Damn. En drivved-bit klarte jeg å skvise med til slutt, den veide jo tross alt nesten ingenting ;)Her er deler av "fangsten". Fine farger, ikke sant? Nå kan du lure på hva de skal brukes til, tihi...Det fine lyset idag ga en liten smak av vår på tross av all snø og is. Det varmet faktisk, og jeg brukte solbriller for første gang siden september ellerno'. Yeah!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar