mandag 20. februar 2012

Skapornitologen slår til igjen!

For en "stakkar" med midlertidig shopping-stopp hva angår klær, bling og generelle utskeielser, er det innimellom en lettelse når ting som faller i kategorien "stæsj til leiligheten" dukker opp på supersalg. Da er det som om tingen argumenterer helt fint på egen hånd, og bestemmer seg for å bli med hjem. Hvem er jeg til å stoppe slike massive krefter?

Mens jeg var og bestilte dette speilet (som har himla lang leveringstid, men er verdt å vente på etter min mening)...


...gikk jeg rundt i butikken mens den blonde interiørdama klargjorde fakturaen til meg. Og tror du jommen ikke de hadde et 70%-hjørne?!? Og hvem tror du satt der ensomme og forlatte og nærmest ulte om å få bli med til Bjølsen?70%! Det var omtrent gratis, det. Tror de skal få seg koseplass i sofaen når den tid kommer...

Andre fugler som har vært inne i varmen hos meg lenge er ender, og da særlig i formen badeand. Siden jeg holder på å bli gal av at det ikke er noen steder å ta fine bilder om dagen, tok jeg et par på kontoret idag. I serien "pimp my arkivskap":
Og i serien "innovative solbrillestativer":

 
Det var forresten en virkelig snasky konsert igår, Rammstein leverer alltid varene. Det er ikke alltid man føler man får valuta for pengene når billetten har blodpris, men med Rammsteinske effekter syns det at mye av spenna går direkte tilbake til publikum der og da... Skal få lagt ut noen finfine bilder en av dagene. For interiør- og klesinteresserte har de til og med litt inspirasjon å by på - det er nok neppe bevisst fra deres side. "Industrial chic"? ;)

2 kommentarer: