tirsdag 28. februar 2012

Dobbel tid = dobbel lønn?

Nja. Håndverkerstanden har ikke akkurat skuffet - i den forstand at vår venn fra Litauen gjør alt han kan for å bekrefte at alle håndverkerfordommene (som jeg så hardnakket hadde bestemt meg for å ikke å tro på) stemmer. Nå er jeg forbi stadiet der det har vært "interessant" å observere det hele, og over på å prøve å spille ut irritasjonen min på en fruktbar måte.

Imorgen er siste dag i februar. Nøyaktig én måned etter siste dag i januar. Som var "the absolute maximum latest deadline, yes yes". Interessant da, at han nå ønsker seg dobbelt betalt i forhold til kontrakten? Og har hatt tre uker på å redegjøre for hvorfor per mail, men latt være?


Hem hem. Imorgen kveld er det gjennomgang av arbeidet, og tilbakelevering av nøkler. Da får han se hva Kaniita er laget av (og det er ikke bomull, pudding eller softis)...
Heldigvis er det noen som holder skjema! Vårt kjære Team Bad henger i stroppen, og Glassmannen er foreløpig like tidlig ute som Postmann Pat. Imorgen skal han leke med trappen vår!


Snart snart snart nærmer det seg tid for Handy-Kaniita-innsats på badet! Håper jeg ikke blir smittet av håndverkerviruset selv, da, og begynner å komme for sent til avtaler og slikt. Kjenner at jeg gleder meg!

I ventetiden gjør jeg det jeg gjør best: shopper (ting vi trenger, altså, ikke impulsivt stæsj)! Hurra!


2 kommentarer: