lørdag 7. september 2013

Mykje lys og myke pledd

Jepp! Da er NIB igjen på plass med en utfordring, og jeg er på plass for å ta'n på strak arm. Tema denne måneden er, passende nok, "Mykje lys og myke pledd", og de vil gjerne se bilder av septemberkos i heimen. Vinneren av denne utfordringen får et helt års gratis strøm - det er kick-ass-premien sin, det, tenker jeg. Det er Telinet Energi som tilbyr premien denne gangen (følg dem og konkurransen på Facebook og blogg).


Her skorter det ikke på kos resten av året heller, altså, men det er nok høsten som trekker det lengste kosestrået. Og nå kommer høstlys og crispy høstluft fykende, selv om det til forveksling ser sommerlig ut ute enn så lenge. Men jeg har pledd nok, og goood plass i daybeden.
Den ultimate høstkombo involverer både god mat, godt lesestoff, kattekos og lun belysning. Heldig, jeg, som kan få alt samtidig. Nå om dagen er det de gode høstgrønnsakene som lokker, bakt akkurat litt for lenge i ovnen, og toppet med parmesan eller en skorpe av havregryn og brunt sukker jeg fikk litt kick på her for et par uker siden. Mmmm, det varmer godt en septemberkveld!


Selv om jeg elsker levende lys, er det dessverre inkompatibelt med katter (etter å ha slukket katter et par ganger, og i tillegg måttet forholde meg til lukten av brent pels i timesvis etterpå, fikk jeg kjapt et telys(t)problem). Men jeg finner elektriske koselige lysløsninger så godt jeg kan, og de får bein å gå på i september kan jeg love.
Det er godt å ha koseforbilder som virkelig kan kose, og slapper av så det syns. I travle hverdager er det ikke alltid like lett å senke skuldrene, men å ha det kos rundt seg er et godt steg på veien syns nå jeg!
Så lenge kattene ikke spaserer på den, er Kindle en av mine beste venner i daybeden. Jeg var skeptisk før jeg fikk den, og trodde jeg ville savne papir- og bla-opplevelsen, men neida. Lett og hendig, og stadig med en ny bok på harddisken. For meg lukter det re-read av en hel del Tolkienbøker denne høsten. Perfekt stemning!


For oss med elektrisk kosebelysning hadde det seff kommet ekstra godt med med gratis strøm... Skikkelig kremargument, der, altså. Ønsker alle som deltar i utfordringen lykke til! Men det er jo egentlig kun vinnere i en slik konkurranse, for alle har forberedt september i tide og er klare for høstkos. Yeah!

 Vinn-vinn (eller sikkert vin-vin for noen, det er jo kos det også)!5 kommentarer:

 1. Her var det skikkelig høstkosestemning. Lykke til. D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :D Gleder meg til å kikke på alle de andre kosestemningene en av dagene nå. Tipper du også er med? Lykke til til deg også isåfall! :D

   Slett
 2. Fy søren, det var bra å besøke deg!! Nå har jeg lest meg nedover i innleggene dine og besøkt gummikyllinger, kaninsko, makronlabratorium, katter, flamingoer og et overraskende univers av bananer. Takk for en meget hyggelig formiddag!! Eneste som får meg til å slutte å lese nå, er sulten som gnager... På tide med frokost altså. Muligens en frekk porsjon havregrøt...!? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så innmari koselig å høre! :D Glad formiddagen din ble så hoppeglad! Og du vet aldri med havregrøt, den blir ganske cheeky hvis du slipper'n til... ;) Happy frokoststund til deg! Søndagsklem!

   Slett
 3. Takk for at du bidro i NIB-Konkurransen vi sponset. Fine bilder og flott katt!

  PS: Beklager at vi er så sene med å takke..

  SvarSlett