mandag 10. juni 2013

Window watching

Det er actionfylte tilstander ved takvinduene om dagen. Det viser seg at både duene og skjærene driver på med ting på taket i tide og utide, noe som ikke går upåaktet hen her hjemme kan du si...
Jeg som er flasket opp på naturprogrammer og hadde David Attenborough som min store helt (i tillegg til Ingrid Espelid Hovig, så klart) ser selvfølgelig ikke en katt lenger når Makrell står sånn. Oh no, jeg ser en årvåken mangust som får oversikt på savannen...


Sånn, ja. Akkurat sånn.
Det beste av alt er at Makrell har lært seg å skrike som en skjære, så hun blir mer effektiv når hun lokker på dem. Siden Melis fra før av breker som en sau, blir det menasjerilignende tilstander her hjemme nå. "Kraaa-kraaa!" "Beeeeeeh! Mææææææh!" "Mjævvvv!" i tillegg til Makrells misfornøyd-og-knirkete-baby-lyd: "Iiiiiiiii!"
Foreløpig har fuglene holdt trygg avstand, men det er tydelig at de vet at kattene er på jakt og innimellom erter dem skikkelig. Jeg tror de nyter det litt, spesielt skjærene. Kule fugler.
Det blir litt meta hele greia. Fuglene erter kattene, kattene lusker på fuglene, jeg lusker på kattene og Snåsakokken lusker på meg.
Og sånn går no dagan. Stolen Makrell sitter på er en del av en salong vi har på kjøkkenet i en ganske koselig krok. Den er gammel, og det blasse trekket skal av av av, og jeg skal trekke den om i et spiffy stoff. Ideen er klar. Men sommer'n er her, så parken trekker lengste strå, og salongen får vente på høsten.

Kraaaaa-mjævv! Skjønner?


4 kommentarer:

  1. Blir i så innmari godt humør av å lese her inne! For en ball av positiv energi, engasjement og inspirasjon du er. Rock on:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for saftig kompliment! :D Nam nam, liker sånne ;) Glad jeg kan spre litt glede her og der :) Ha en super knaskeuke!

      Slett