onsdag 5. juni 2013

iDuck: teknologien inntar badekaretMøt min fantastiske, musikalske nye venn iDuck - "the floating wireless bathtime speaker". Wheeee!
Endelig endelig ankom han fra det store utland gjennom nettsiden thinkgeek.com, der mine knaskefine venner Harald og Cathrine hadde bestilt ham til meg i bursdagspresang. En bade- og badeandnerd som meg hoppet selvsagt i taket da jeg skjønte hva det var. Woho! Eller skal vi si kvakk!?
iDuck fikk sin første svømmetur/spillejobb samtidig som alle badeendene fikk realisert seg selv. Det var en fin mulighet til å se ham i sosialt samspill, og sammenligne flyte- og fremdriftsegenskaper med andre ender.
Det viser seg at iDuck flyter som en proffand, og kun ved store bølger vipper han og ligger opp-ned i vannet. Det merker du ganske kjapt, for da stopper musikken, og du får kjapt lyst til å hjelpe ham opp igjen.
Musikken, ja. Det er jo tross alt hovedoppgaven til iDuck. Via en liten basestasjon der man plugger inn iPod eller annen spiller, mottar den signaler trådløst og spiller som en helt. Han tar også inn radio, den kløpper'n. Høyttalerkvaliteten er omtrent som du vil forvente av en and på hans størrelse. God lyd, mer enn god nok for en badekarstund, men ikke fantastisk-fortreffelig. For meg er han altså intet mindre enn perfekt! iKvakk!
Se hvor godt han sklir inn i mengden... Ikke at det er noe mål i seg selv, altså. Det ser ut som han vil trives her på Bjølsen. iYeah!


2 kommentarer:

  1. For en herlig gjeng! Digger stmningen i bloggen din, og smilte fra øre til øre av fisken ovenfor. Vakker? Neei.. Det er den ikke, men så stygg at den er kul er jeg faktisk med på :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, ja så stygg er den faktisk ;) Lufter den stadig. Og så koselig at du liker stemningen. Det gjør jeg også ;) Hvis du likte andegjengen, burde du lese enda litt tilbake i tid, der det er et fyldig innlegg om hele hurvebunten! Ha en superduper uke :D

      Slett