fredag 21. juni 2013

Rub my chicken!

Oh yeah! Hva er egentlig kulere enn en gummikylling? Og hva da med tre stykker samtidig? Ooooh... Helt siden cafeen "Rubber Chicken"s storhetsdager, har jeg hatt en greie for disse skapningene. Og da jeg la merke til dem i dyrebutikken av alle steder (de piper når man trykker på dem, og er egentlig hundeleker), skjønte jeg raskt at mitt liv ikke lenger var komplett. Noen uker etter var de altså med hjem i ryggsekken fra Storo Senter.
Som de fleste andre universal-items som kommer i hus her, er første test om de gjør seg i håret. En litt Flintstones-inspirert look fungerte helt supert (tok ikke bilde av den), en litt alternativ Grorudpalme på et vis. Som hovedelement sammen med blomster og eføy fungerte det også fint. Et pluss at det piper ganske høyt hvis jeg dulter borti noe eller klemmer på'n med vilje. Barna jeg møtte i parken og på veien elsket det. Rubber Chickens er helt klart på fremmarsj, jeg tror jeg nå starter en ny trend.
Ellers var det selvfølgelig som katteleke vi virkelig tenkte de ville slå an. At de var spennende var det ikke tvil om, og lyden gjør at de er annerledes enn alle lekene kattene veksler på å leke med til daglig. Men det var en klar tabbe å kjøpe en helt super ball samtidig, for den trakk seff det lengste strået for apportgale Melis. Kyllingene ble raskt litt uinteressante i forhold, sannsynligvis fordi de spretter litt dårlig...
Syns forøvrig blikk og uttrykk minner ganske godt om karakterene fra tegneserien Rocky av Martin Kellerman. Haha! For å illustrere fikk jeg Kyling 1 og Kylling 2 til å slepe en full Kylling 3 hjem fra "Hønefoss":


Skjønner?
Fyllesyke eller ikke: akkurat nå sklir de rett inn på sminkebordet, der de henger og venter på neste kyllingoppdrag. Jeg kjenner at jeg helt klart er for en velplassert kylling eller tre i interiøret. Og tenk så mye moro vi skal finne på med dem fremover! Moahaha!


Coolest chickins in town!

2 kommentarer:

  1. Fantastisk! Bare hold de unna Smokey når hun kommer, hu elsker sånne!!!!! :D

    SvarSlett