torsdag 23. mai 2013

Shaky-shaky sitrus


Woho! Bursdag er presangtid, og siden alle jeg kjenner vet at jeg digger matlaging, får jeg alltid noe spennende som må testes ut. Som denne kule formen i silikon (går i oppvaskmaskin også - hvilken bonus!):




Formen (fra Åhléns) kan man seff lage formkake i, og puddinger og whatnot, men jeg fikk umiddelbart lyst til å teste geléegenskapene. Med så fint rosemønster blir det liksom ikke barnebursdagsfølelse heller. Voksenbursdag passer bedre hjemme hos oss. Siden jeg er på den lagvise bølgen om dagen, kom jeg ikke utenom denne gangen heller. Og har en grandios plan om en form for regnbuepudding en gang i fremtiden...




Jeg kjørte appelsingelé, appelsinskiver (legges på laget akkurat idet geléen er stiv nok til å bære dem, men myk nok til at de blir sittende fast istedenfor å flyte opp når neste lag helles på), sitrongelé, flere appelsinskiver, og så en runde til med appelsingelé. Yummy farger, yummy smak. Og fantastisk godkjent roseform. Når den rister ser den bra ut!




Oh, shaky shaky shaky!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer. Gele med høy glamfaktor. Nam. D

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk takk. Ja, glamfaktor er ordet :D Fått kick på gelé jeg nå, det er så innmari godt!

      Slett