onsdag 22. mai 2013

Denne suger skikkelig!


For én gangs skyld stemmer fjortisuttrykket på en prikk! Oh yeah! Møt vårt nyeste vidunder: Cat & Dog fra Miele! En støvsuger som virkelig suger. Det kan høres litt dølt ut med rengjøringsprodukter som dette, men når man har langhårede husdyr er nå engang "hårethetsgraden" både på møbler og puter og i leiligheten generelt et hett tema. For ikke å snakke om alle hårene som havner i nese, munn og øyne (og da gjerne bak linsene)! Frelsen er nå ankommet Bjølsen. I støvsugerform. Og nei: jeg er ikke sponset selv om det kan høres sånn ut.


Hemmeligheten, sånn rent bortsett fra at motoren er avsindig kraftig, er den superdupre turbobørsten som er formet litt funky, og faktisk draaaar hårene inn selv om de ligger langt bortenfor der man sveiper selve børstehodet. De bare fyker bort på eget initiativ - tilsynelatende iallfall. Whosh! Og nå kommer det til syne farger på både tepper og møbler som vi trodde hadde falmet i solen... At støvsuging er et hot interiørtriks er det altså ikke tvil om.


Ikke spør meg hva som er så komfortabelt med ledningen. Den ser helt vanlig ut. Kanskje de mener at det er digg at den fyker inn i støvsugeren av seg selv etter bruk? Men det er jo rimelig standard på vanlige støvsugere også? Nja tja. For oss med litt vel hårete bekjentskaper, er nå iallfall dette et kupp. Men man må fortsatt gjøre jobben, den er ingen robotstøvsuger.

Og hva syns kattene om denne Cat & Dog, egentlig? Jo, den er ganske tydelig Cat Approved faktisk. Støvsuging er i utgangspunktet lett traumatisk, spesielt for Melis, men på tross av høy lyd var begge pusene rolige. Kanskje ikke glade eller totalavslappede, men i det minste ikke pissredde. Melis har i tillegg dressert oss til å stoppe støvsugeren når vi nærmer oss henne, og så løfte henne i sikkerhet før vi fortsetter. Ikke alle katter har så serviceinnstilte (lettdresserte) eiere.


Hos oss er det stort sett Snåsakokken som støvsuger, men jeg trår til innimellom selv også. Da selvsagt alltid iført tiara. Da jeg nevnte det tidligere, var det en leser som ønsket bildebevis. Og det er vel slik det har blitt i disse Facebook- og Instagram-tider? Picture or it didn't happen!


Tiaraen syntes ikke så godt på helfigurbildene, så jeg tok noen nærbilder også, bare så det ikke skal være noen tvil. Jeg varierer selvsagt mellom flere tiaraer, det er viktig å lufte alle jevnlig.
Så gjenstår selvfølgelig det viktigste spørsmålet: snakker bilder alltid sant? Eller var det slik akkurat denne dagen at Snåsakokken hadde støvsugd hele leiligheten bortsett fra "mitt område" (syrom/skap med omegn), og at jeg bare støvsugde i totalt fire minutter her? Hem hem... Heldigvis kan en kvinne få ha sine hemmeligheter i fred mesteparten av tiden.
4 kommentarer:

 1. Se det. Der er damen i tiara. Tror jeg må få meg en tiara så jeg har en å lufte.... Herlig !D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det må du! Det setter en ekstra spiff på tingene ;)

   Slett
 2. Vurderer denne støvsuger'n nå ja! Og du er så flott med tiara! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, takk ;) Og den er absolutt verdt å vurdere. Du kan jo teste den her en dag hvis du vil kjenne hvordan den er (bare å støvsuge så mye du vil under testen, altså, skal ikke stoppe deg!) ;) <3

   Slett