mandag 13. mai 2013

Tavle-tid!

De som har fulgt bloggen en stund kan nok ha lurt på hva som var greia med den store, tomme rammen på syrommet.


Ikke at den ikke var fin i seg selv, altså. Vi stjal den med oss fra Snåsakokkens gamle leide leilighet. Nå er det dags for å vise frem hva som var planen med den helt fra starten. Yeah! Endelig endelig er min inspirasjonstavle på plass!
Jeg har nemlig lett lenge etter en stor nok korktavle. IKEA hadde ikke, Maxbo hadde ikke, men til slutt snublet jeg over den på Staples. Billig var den også. 120x90cm var den, så jeg fjernet trerammen og kuttet den til så den ble 100x90 - perfekt.
Jeg dro frem stiftepistolen jeg arvet av svigerfar, og "blæmma" løs (som vi sa på ungdomsskolen) med et gardinstoff fra Åhléns som jeg hadde liggende. Gi meg en tresilhuett når som helst! Voilà: tavle klar til oppheng.


Meningen er at ting kan henges opp og tas ned litt frem og tilbake. Interaktiv inspirasjon, altså. Nå har den hengt oppe en liten stund og fått stadig nye tilskudd. Noen av kortene og gjenstandene har jeg tatt vare på i årevis, noen av dem betyr mye, og noen av dem er bare morsomme eller fine.


Sammenlagt gir det meg en god følelse, og booster kreativiteten. Perfekt på et syrom, altså :)


Her om dagen, under en stor ryddeøkt, fant jeg endelig en del bilder som jeg hadde gledet meg til å henge på tavla. Om få dager skal det omrokkeres litt, woho! Det var i grevens tid, da, at jeg faktisk fikk tatt noen bilder og vist tavla frem her slik den ser ut nå. Hvem vet hvordan den ser ut neste uke...


Hva inspirerer deg?

2 kommentarer: