søndag 17. juni 2012

Onkel Skrue redder helgen

Hurra hurra! Her spretter ting opp som paddehatter! Forresten noen som vet hva en paddehatt er?

Å montere det hemmelige eske-innholdet har det ikke blitt noe av, første del som ble pakket ut var nemlig skadd under transport og må byttes.

Til gjengjeld er skrueproblematikken løst! Yeah! Etter en kjapp prat med O. Mysterud på Sagene, en god gammeldags isenkramnerd, var det klart at det eneste stedet i landet som har skruene "våre" er Zacchariassen på Torshov. En liten utflukt og en lang prat med en streng tysker senere, var jeg og skruene i hus. O lykke!


De ble betegnet som "ekstremskruer" hos Zacchariassen... Nja tja. Syns de så ganske regulære ut.
Ta-ta-raaaaa: skap på plass på soverommet! At last...


(Bortsett fra ett - de to siste gipsankrene er som sunket i jorden, og nye må skaffes imorgen. Piece of cake for en som meg, ingen skrue løs her akkurat! Hullene er klare nederst til høyre. Med mindre Melis har krafset dem istykker innen jeg får hengt opp skapet. Og skapdørfargen: lilla.)


Det er iallfall ikke høyglans for pingler på et par av disse dørene!


Vi kjøpte lampe på salg på Living mens vi hentet de mystiske eskene med hittil ukjent innhold.


Det var faktisk Snåsakokken som ville ta seg en runde i butikken (!?!), og det var egentlig ganske trivelig. Samtlige ting hver av oss likte, likte den andre også.


Det viser seg altså at vi er enda mer samkjørte interiørmessig enn vi trodde - noe som nok er grunnen til at Snåsakokken gir meg såpass frie hender her i kåken. Han er ikke mannen som setter seg ofte ned og lufter sin lidenskapelige interiørinteresse, med mindre han har en praktisk innvending. Men på Living kan slikt diskuteres, og vi hadde til og med endt opp med verdens deiligste bambus-daybed hvis den hadde tålt regn (hvilket hagemøbel tåler ikke regn? Absurd)...


Vi kjører en stemningsfull "Relax"-pære med gulskjær for den rette romantiske stemningen. Siden vi plukket den ut sammen, er den jo det nærmeste vi kommer en kjærlighetslampe? En lysfontene, et varmens og samhørighetens tempel... *spy spy* Moahaha!
I de små nisjeaktige hylleflikene jeg laget innimellom skapstammene (som er Bestå fra IKEA) tenker jeg at både bøker og nips, og kanskje et og annet bilde i ramme, får plass etterhvert som ting pakkes ut.


Den minste piketitteren tittet frem fra flyttelasset i grevens tid...


En ekstra takk rettes seff til dagens helt: Hitachi DH22PG! You rock where rock is involved!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar