søndag 10. juni 2012

Mitt Drømmebad!

Nå syns jeg litt synd på dere som er lei av badet mitt, men: det er drømmebad-konkurranseHviit i samarbeid med Comfort, og man kan vinne inspirasjonstur til Italia! Yeah! Meld deg på du også, da vel!

Siden jeg tross alt nå har er genuint drømmebad (ja, det var faktisk en deilig bade-nerde-skogs-drøm som trigget galskapen) er det bare å hoppe i det. En ikke uvesentlig del av sjela mi, for ikke å snakke om blod, svette, tårer, latter og spenn, er tross alt uløselig bundet til mitt drømmebad nå. Og flytting er utelukket før jeg bæres ut herfra som gammel kattekvinne...
 
 
 For dere stakkarer som drukner i badet mitt (pun intended, præ hæ hæ!) tok jeg i det minste noen friske bilder nå i helgen. Det ser litt annerledes ut nå som badet er i bruk og på vei til å bli bodd/badet/badstuet inn... (Nye lesere kan finne eldre innlegg om badet, og om hvordan det ble til her, her, her, her, her og her).

Jeg så forresten et morsomt "svøm-på-eget-ansvar"-skilt på en restaurant idag som jeg skulle stjålet hvis jeg hadde vært litt mindre rederlig. Syns jo det er viktig at svømmerne er advart, det er jo ikke som om jeg har tid til å drive med livredning mellom champagneservering og annen spaservice? Foreløpig har jeg ytt mest service til min yndlingskunde, nemlig meg selv.

8 kommentarer:

 1. Så annerledes og stilig bad du har!!
  Ha en fin søndag ;)

  SvarSlett
 2. Takk :D Veldig fornøyd, får en god følelse av hverdagsluksus hver gang jeg går inn der ;)

  Supersøndag til deg også! (Og må bare si at jeg liker bloggen din supergodt, og ofte kikker innom!)

  SvarSlett
 3. Hvis du ikke vinner den konkurransen, så er juryen idioter!!!!!!!

  SvarSlett
 4. Hehe! ;) Er det nå jeg skal være så lite beskjeden at jeg sier at jeg er tilbøyelig til å være enig? (jeg er jo på en måte forpliktet til å elske dette badet for evig tid, mener jeg). Kommer vel an på om de vil ha det man ser overalt eller om de faktisk mener drømmebad ;) Den som venter får se! De deler ut premie 21. juni...

  SvarSlett
 5. Så vet du hvem du skal ringe om det blir dyrt å drifte dette drømme badet ditt, jeg kan leie furterommet til snåsakokken ;)

  SvarSlett
 6. Hehe, du slår meg ikke helt som den furtende typen ;) Men du er hjertelig velkommen på besøk! Med en liten cover i døra? ;) Neida, jeg tar betalt i cupcakes og kos!

  SvarSlett
 7. For et KJEMPE fint bad! Takk for inspirasjon! Mitt bad er noe lignende samme stil! Bare noe mer antikk, jeg fikk plass til et badekar i hjørne også: BADEKAR QUEEN 1670 - Det passer kjempe fint inn
  Takk for kjempe fine bilder - Jeg skal tipse mine venniner om denne bloggen når de skal pusse opp badet.
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei! Så moro at du blir inspirert :) Badekaret ditt så superkoselig ut, tipper du har mange behagelige stunder oppi der. Nå som det blir surere ute kunne jeg nesten bodd på badet, hehe! Koselig at du vil tipse venninnene. Både de og du er hjertelig velkomne :) Klem og happy uke til deg!

  SvarSlett