mandag 18. juni 2012

Lampe-lek

Gjett hvem som har lekt elektriker? Uten riktig verktøy, men med tennene og en litt for stor skrutrekker til hjelp, gikk det riktig strålende. Jeppsann!

Sjekk den flotte seriekoblingen...
Nå gjenstår bare å lage sånne "kopper" som henger øverst og skjuler ledningsfjas og sukkerbiter... Det fulgte ikke med, og dem man får på Clas Ohlsson og andre el-steder er ikke akkurat estetiske sukkerbiter. Legger hodet i bløt og kommer på noe lurt i løpet av uka...


Lampene er fra vår alles beste lampevenn, Indiska. Og: lyset kan dimmes. Ooooh, stemningsmulighetene...


Fiiint mønster i glasset. Hurra!


Indiska fikk også kjørt seg på stearinlysfronten. Siden jeg først var i gang, hang jeg opp disse i samme slengen:


Både lampen og det lille akrylmaleriet malt av Anette var med på flyttelasset, fresh from Teisen. De liker best å henge sammen.


Liker at lyset reflekteres på veggen bak lampen.  Poenget med å henge flere lamper mer inntil veggen enn midt i rommet akkurat her, er å kvitte oss med "teit-og-overflødig-entré-følelsen" som dette rommet har hatt inntil vi kjøpte leiligheten og frelste den gjennom oppussing. Foreløpig er det ikke lett å forklare, det kommer bilder etterhvert der man får litt bedre oversikt. Men først: først skal der ryddes!4 kommentarer:

  1. Takk! Kjøpte dem på samme måte som jeg stort sett kjøper alle lamper: "Oooh, den var fin! Må ha!". Og så finner jeg ut hvor de passer inn etter hvert ;)

    SvarSlett
  2. Oi, så nydelige lamper! Du forbløffer og overrasker stadig med nydelige detaljer fra hjemmet deres, takk for inspirasjon! :)

    SvarSlett
  3. Takk! :D Og: bare hyggelig! ;)

    SvarSlett