fredag 22. juni 2012

Det kribler i vertinnefoten...

Nå er nemlig de små og store middagsselskapers tid rett rundt hjørnet! Yeah!

Innholdet i de mystiske eskene er pakket ut, behørlig montert og beundret...
...og inspisert av den faste og ganske strenge godkjenningsmyndigheten CIA (Cat Inspection Association):
Det viste seg at bordet strekker til både som sove-/hvileplass, lekeplass og utkikkspost - et riktig kinderegg av et bord! Og da har vi ikke engang nevnt at man kan spise ved det, og sitte og slække og drikke vin, eller lese blad, eller bruke det som laptop-underlag! Wow... Herligheten heter forresten "Brooklyn (hvit høyglans)" og var på supersalg på Living (og, ja, bildene er mørke og dårlige, men måtte rett og slett tas i min "nymonterings-rus". Versjon 2.0 kømming øpp to a blogg nær deg...)


I slutten av juli kommer stolene vi har bestilt (også på salg på Living. Salg er best!). Da våkner Vertinne-Kaniita virkelig fra dvalen. Alle hjerter gleder seg!

I mellomtiden er det ting som er viktigere enn å fyke rundt som en annen handy Clas Ohlsson her hjemme. Vi bor tross alt i Norge, og sommer'n skal nytes mens den er her. Hvem vet: kanskje disse få dagene var det hele?


Nabolagsparken testes stadig ut, det er så avslappende å tyte bort dit så snart sjansen byr seg. En halvtime eller time etter jobb er alt som skal til. Og jeg har muligens funnet et favoritt-tre! Det er litt jungel-aktig, og man kan nesten gjemme seg inni der.
Et friminutt ved sjøen (eller rettere sagt: ved Maxbo Skøyen) er også helt ok.
Man kan til og med få seg nye små venner...
Norsk sommer er mye bedre enn bananbugg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar