onsdag 23. mai 2012

En god sirkel

Når man har en rund seng, er nattbordløsningen ikke så selvsagt... Der jeg bodde før, med den samme runde senga, funka det slik:


En hjemmesnekret, hjemmemalt sak som venninne Anette, bestefar og jeg lagde for å passe eksakt mellom hjørne og seng. Perfekt! Og fastmontert - så den ble stående til de lykkelige leilighetskjøpere...

Her på Bjølsen er rommet mindre, og senga er delt i to soner: "din side" og "min side". To nattbord er altså mest rettferdig. Men i de bittesmå hjørneflikene som gjenstår på hver side av senga, har til nå alle alternativer rett og slett tatt for stor plass. What to do?

Nok engang redder IKEA dagen:


 Enda flere rundinger! Mulig jeg har en greie for dem, det er bare å ta en kikk rundt på alle de andre sirkeltematiserte møblene i kåken...


Det er egentlig et lite avlastningsbord, men passet perfekt her! Lett å skyve frem og tilbake hvis man vil, og man kan vri glassplaten til side og åpenbare et "hemmelig" lagringsrom! Yeah! Her har allerede leppepomaden fått stamplass, og hårnåler og snytepapir ligger ikke langt bak i løypa...


 Melis approves!


Ypperlig til å se en episode av Mad Men til morgenkaffen? Check!


Selv om det ikke er avbildet, er det ingen grunn til å la seg bekymre: jeg kan garantere at Snåsakokken fikk et prikk likt bord på "sin side".

Og, ja: det ser fremdeles uferdig ut her på soverommet. Fordi det er nettopp det. Men vår venn IKEA har flere overraskelser på lur, som skal monteres en dag vi ikke er opptatt med å nyte sommeren.


En stor del av meningen med livet er garantert å ligge på rygg og kikke opp i et tre. Garantert!
 En av de morsomste tingene med å ha flyttet er å kunne følge årstidene og lysets gang i leiligheten helt fra scratch. Sjekk bare aftensolen med sommerfuglkompisen til Høna Bente:


Det holder ikke å bare ligge under ett tre, nei. Nå skal hvert enkelt av nabolagstrærne testes etter tur!  Dagens problemstilling var dryssende "fjon" fra treet, veid opp mot mengden folk i nærheten. Jeg foretrekker fjon fremfor folk, kjenner jeg...
En god andreplass i "meningen-med-livet-rankingen" går til bare tær i gress. Gratulerer!


Hørt fra et av de omtrent 20 barna som fikset noe voldsomt for å redde en fugleunge i noen busker rett ved: "Hvordan har du tenkt til å mate'n?" "Du må spise en meitemark og gulpe den opp igjen!"

Sommer'n er offisielt i gang! Yeah!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar