mandag 7. mai 2012

Den som venter på noe rått

Ooooh! Se hva som endelig er kommet! Jeg vet hva som er inni, kan du gjette det?
Det er svært, og ved et lykketreff slapp jeg akkurat å bære det opp trappen! På onsdag grisetidlig kommer bade-Esben med vinkelsliper og muskler og henger det opp i dets nye hjem, badet. Det blir siste bit i puslespillet, kronen på verket og rosinen i pølsa i ett!

Ellers er det stadig nye ting som kommer på plass...
Denne gamle bibelen er et familiearvestykke jeg fikk til konfirmasjonen i sin tid. Den har blitt neglisjert, stakkars, og er litt furten enda. Nå er det andre boller, for en glassmonter er akkurat det den ønsket seg! Med selskap av en hyggelig vintageveske og en loppissommerfugl kan den ikke klage...


Glasshodet fikk selskap av en parykk, en fascinator og et par deilige sko. Likevel ser det litt apatisk ut. Kanskje et par falske øyevipper vil livne henne til litt? Den som venter får se...


Leppestift også? Litt overkill kanskje...


Også på kjøkkenet blir det mer levelig. Syns alltid en kanin eller to hjelper for å få det bebodde preget.


Hylleknekter fra Indiska, og helt enkle hvite hyller fra IKEA. Knektene ble montert i ulik avstand på de to hyllene på grunn av bore-problematikken, men jeg syns egentlig det ble litt kult. Når all feilboringen er sparklet over, kan vi si at det var gjennomtenkt, planlagt og heeeelt med vilje!

Kaninlys fra Indiska, og glass og bokser fra diverse markeder og fra Åhlens.


Den fine sparebøssen fikk jeg til bursdag for noen år siden.


Woho! Savin' up for therapy - tror nok jeg trenger en større boks... Bidrag mottas med takk (be om kontonummer i egen kommentar).

2 kommentarer: