onsdag 10. april 2013

Fargerik vår

Etter den vårlige første vinduspussen, har vi jommen fått oss noen fargerike overraskelser her i heimen! Blant annet har vi nå vår helt egne regnbue på do. Det er ikke tull engang!


Blekkulf er helt satt ut. Han digger regnbuer like mye som meg. Kanskje er det et tegn? Jeg velger å tolke det som et interiørmessig frempek. Jeg har nemlig bestemt meg for tema på neste flisprosjekt, som vil være på kjøkkenet. Og temaet? Regnbuer og kaniner!


Den hotteste dagtidsleken her nå er seff å bevege seg rundt foran do og få regnbuer i ansiktet. Og får man ikke nok av farger på den måten, er det bare å vente et par timer og kikke ut av takvinduene. Ooooh!
Første dagen vi så disse fargene, trodde vi det brant på en litt absurd vulkanmåte. En optisk illusjon gjorde nemlig at det så ut som om det fløt knallrød røyk langt over trærne og opp på himmelen. Naturen kicks ass!
Kattenes favoritt om dagen er å jage lyset fra en liten discokule som er pynt på spisestuebordet. Noen ganger snurrer vi litt rundt på den så flekkene beveger seg i tak og på vegger og oppfattes som skikkelig yppe. Hver dag rundt klokken fem går under navnet "discotimen" her i huset.

Vårlys er best! Snart slenger temperaturen seg på, og da! Da er Norge uslåelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar