søndag 2. februar 2014

Innendørs hagefest på soverommet?

Jepp! Jeg er sikkert ikke den eneste som er ekstra opptatt av lys innendørs når det er mørkt og kaldt ute. Tenkte å vise dere en liten godbit som fikk være med i kofferten fra Cadiz. Bitte-bitte-små kinesiske papirlykter i alle de fineste fargene! Oooooh!
Soverommet har vært et "lysmessig utfordret" rom en stund, og jeg har egentlig kun fokusert på stemningsbelysning til nå. På tide, da, å få på plass nok et punkt med stemningsbelysning? Mange stemningsbelysninger små kan vel til sammen utgjøre en eller annen form for brukbar nyttebelysning? Hvem bryr seg, egentlig. Jeg bestemmer, og mener at det er mer enn tilstrekkelig.


Mens jeg venter på å komme over min nyervervede terskel der det å gå ned i boden (der verktøykassa ligger) virker som et uoverkommelig prosjekt, er lampene enn så lenge drapert litt rundt på gjenstandene på kommoden. De skal egentlig henge løst oppunder skråtaket, over de samme gjenstandene.
 ...men jo lenger jeg venter, jo finere syns jeg de er der de er nå. Akk, de typiske i-lands-dillemmaer!
Se så fint de lyser! Får litt sånn "hagefest-i-dukkestørrelse"-følelsen, jeg. Det blir som med kattunger og babypinnsvin på internett - bitteliten er alltid en vinner. Nommin!
Kjenner at jeg ikke gidder å gå i boden og hente krokskruer, men heller koser meg med koselig lys og en kopp varm sjokolade. Jeg liker min så dekadent at den nesten går av seg selv (70% sjokolade til melken ikke takler mer), med litt cayennepepper og kardemomme. Med håndvispet krem. Smaker best rett etter jeg har vært på trening - kritthvit samvittighet som kler snøen der ute. Mmmmm!
Pass opp for alle istappene der ute, forresten, det var en og annen dødsfelle å se langs takmønene... Kom deg inn i varmen og skru på stemningsbelysningen din!


4 kommentarer:

 1. Du poster så sjelden om dagen, savner yndlingsbloggeren min!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å høre at jeg er yndlingsbloggeren din! Får så sjeldent kommentarer fra folk, så er vanskelig å vite, og det føles ofte som om jeg gjør det mest for meg selv. Og det var jo for meg selv jeg startet, så det er egentlig ikke noe problem ;) Har reist litt i det siste, og dermed vært off-line mens jeg har vært borte, og jobbet mye mens jeg har vært hjemme. Men nå! Nå kommer jeg sterkere tilbake ;) Watch ut! Og takk for kommentar :)

   Slett
 2. De lyktene var nydelige! Hvor har du kjøpt dem?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og beklager sent svar, har hatt litt kluss med eposten min :( Takk takk, syntes de var ganske fine jeg også ;) Kjøpt i Spania, på en butikk (tror det var en kjede) som heter Trapes. Det var nå i jula, så mulig de er å få tak i fortsatt hvis du sender dem en epost? Happy resten-av-sommer'n til deg!

   Slett