søndag 1. desember 2013

Keep Cup!

Med generell shoppingstopp som hovedpolicy, er det ikke så ofte nye ting sniker seg inn i heimen lenger. Man kan uten å overdrive si at det nok tok litt av i en periode akkurat rundt innflyttingen og "rede-byggingsfasen" - og at vi på et tidspunkt kjente at vi var på grensen til å bikke over til å ha en god del flere gjenstander enn vi strengt tatt har bruk for...


Nå er "bruk for" et relativt begrep, heldigvis, og selv om vi per definisjon har et overmøblert hjem, hender det at vi faktisk opplever at det er noe vi trenger. Og da oppheves shoppingstoppen, og Kaniita løper ut i verden på utkikk etter noe fargerikt som kan funke.


Det var jo ikke veldig miljøvennlig å stadig bruke pappkrus med plastlokk kjøpt på Staples hver gang en av oss skulle ha med oss en kaffe noe sted. Det går en del kaffe her i løpet av et år, det legger vi ikke skjul på. Nå drikker vi den med stil, i supre kopper fra "Keep Cup", kjøpt på Påfyll på Grünerløkka. Den lille flappen på toppen vris mellom åpen og lukket, og holder faktisk såpass godt på kaffeskvetten som ofte blir igjen at veska (til nå, iallfall) har holdt seg tørr og fin.
De er til og med Cat Approved, så da skulle det ikke være noe å lure på. Elsker de fine fargene, det kvikker opp litt ekstra (sammen med kaffen, seff) på trauste morgener på vei til jobb.


Happy adventstid til deg, forresten! Her er hovedfokus idag ikke julekalender eller adventsstake, men at Snåsakokken og jeg har vært samboere i to år! So far so good. Eller egentlig: so far so grisefornøyd! Hurra for oss! Ikveld ska'rre feires!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar