fredag 8. november 2013

Snåsakokkens vinterDa har det seg slik at Snåsakokken fikk med seg at jeg dokumenterte vinterstemningen til NIB-utfordringen. Han syns vi alle er litt femi i tilnærmingen, tror jeg, og syns det er viktig å vise det ekte, nære og utilslørte. Så plutselig sto han der, da, med en håndfull av det som symboliserer god vinterstemning i hans maskuline verden. Så da får han sitt eget bidrag denne gangen - og jeg vil bli påmint det for all fremtid hvis han skulle slumpe til å vinne.


Gamle lengdeløpsskøyter med like gammel lue er selvskrevne koseelementer for Snåsakokkens vinter. Han hater kulde like mye som meg, men når vinter'n nå først er her, liker han å bruke den til noe fornuftig. Den oransje lua hans er, som min kaninlue, kjøpt på tur til Praha. Det var en bikkjekald tur, og vi var desperate. Han syns selv den er fin (vanskelig å avgjøre hvor ironisk det er ment, men...), men jeg er ikke helt enig. Varm er den iallfall, det er udiskutabelt.

Pleddet mitt fikk allernådigst være med i hans bidrag, siden det er såpass varmt at han liker det selv om det ikke er grisestygt eller slitt (Han liker egentlig pene ting ganske godt også, altså, men praktisk nytte er alltid det viktigste).
Der jeg foretrekker hjemmebakst, te eller frukt, er Snåsakokkens lunsjer noe kjappere. Der i gården går det i kaffe fra "Bad Toro-koppen", og et par røde Prince. Det hender han spiser også, altså, men som jeg har vært inne på tidligere er han nok litt yrkesskadd, og ganske spiseforstyrret på sitt eget funky vis.


For å toppe det hele, ville Snåsakokken gjerne introdusere dere for hans favorittvintersko, som går under navnet "same-moon-bootsa". Say no more, say no more, blir litt tom for ord hver gang jeg ser dem egentlig...


Føl den gode stemningen... Føl den! Det enkle er ofte det beste, sier Snåsakokken.


8 kommentarer:

 1. Heia Snåsakokken. En praktisk mann som vet å kose seg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Som han selv sier: "Ska'kke værra pent, ska' værra praktisk!" ;) Men kose seg, det kan han! ;)

   Slett
 2. Friskt bidrag :) kult :)

  Klems Diana :)

  SvarSlett
 3. Å herregud! Hjallis- lue!!!! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant! :D Den er rå <3 Og gammel - du spotter det lett på det sarte urinfargede skjæret ;)

   Slett