tirsdag 20. august 2013

Top banana

Det har vært en ganske stille sommer hva angår nyanskaffelser til leiligheten, men selv når fokus er rettet utover mot park og sjø og motorsykler, sniker det seg inn en og annen fersk liten sak. Selv om jeg ikke har hatt ferie i sommer, er det jo andre som har det, og det betyr: reisegaver! Yeah!

La meg introdusere - fresh from the USA: Top Banana!
Nok et tilskudd til husets banankolleksjon, courtesy of Sisterooni. Det er en vinflaske-dings! Og, tro det eller ei, så trengte vi en sånn. Trengte og trengte, det er vel et definisjonsspørsmål, men at vi ikke hadde en fra før, det er sikkert. Den gamle ble ødelagt da jeg fikk den i panna i en taxi - sånn kan det gå når man skal ta med halvfulle champagneflasker rundt omkring og glemmer den eksplosive boblekraften...


"The improper wine stopper", til og med. De som har designet dette produktet må virkelig ha hatt noen morsomme øyeblikk der de har vært svært så fornøyde med seg selv. Det går ikke så mye vin her hjemme nå om dagen, men nå er vi iallfall godt forberedt. I mellomtiden får den bane seg vei mellom de andre bananene, og vente på gode og aktive dager.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar