torsdag 29. mars 2012

Mens jeg venter på et kirsebærtre...

Her i hosteland er tempoet heller labert enda, men jeg kan i det minste drikke te av min yndlingskopp. Yeah!


Idag har jeg, med min overflod av vitalitet, gjort et stort grep i leiligheten.

Først kan jeg innlemme dere i en av livets store hemmeligheter: den aller aller beste hårpynten finner du ikke på H&M eller Accessorize! "Ooooh!", tenker du sikkert, "Hvor finner jeg den, hvor hvor hvor?". Da kan jeg røpe at du finner den i... møbelforretninger! Nemlig. Min aller første fine rose til håret fant jeg på A-møbler omtrent 5 år før H&M engang tenkte på å produsere en kunstig blomst. Møbelforretningene ligger altså flere år foran i trendbildet. Jevnlig kikker jeg innom Skeidar, IKEA, A-møbler og alle andre møbelsjapper jeg snubler over, og spurter stort sett rett inn i kunstig-blomst-avdelingen.

Da jeg for kort tid siden var på Home & Cottage (denne gang faktisk for å se etter møbler av alle ting - i en møbelbutikk! Tenke seg til...), fant jeg disse:


Og så, idag, kan det ha vært feberen eller annen galskap som fikk meg til å tenke at denne flotte hårpynten kanskje kunne ha flere bruksområder. Interiør, for eksempel? Riktig revolusjonerende syntes jeg.  La oss se:
Siden jeg også er kjent som "Blomdödaren" er det nok ingen dum idé å kjøre fake i denne søte speilvasen, så slipper jeg halvvisne klagete blomster og dårlig samvittighet. Jeg liker jo tross alt ikke disse drapene. Vil helst definere dem som uaktsomme alle sammen (for det var iallfall ikke selvforsvar, kanskje bortsett fra med kaktusen).


Best av alt: jeg kan når som helst bruke den til hårpynt når jeg får lyst! Nå som den har en fast plass er den til og med lett å finne!


...og vips: interiør igjen! It's a kind of magic! En vakker dag, når jeg har fått litt bedre plantetekke og har overtalt Snåsakokken om at det er en supergod idé, vil jeg ha et ekte kirsebærtre i stua eller på balkongen, eller på kjøkkenet. Det kan hende det blir lenge til. Bare en følelse...

6 kommentarer:

 1. Ohh, men hvor fant du vasetingen? Stor fan! :D

  Sch

  SvarSlett
 2. Tihi, den er genial :) Og var på salg på Kare (i Bygdøy Allé, rett ved Skovveien busstopp) til 199,- Speilet og vasen henger sammen, altså, det er liksom et vasespeil... Kupp!

  SvarSlett
 3. Det var faktisk.. Veldig billig! Vinn vinn.
  Veldig fint og lurt!
  Rart det ikke er mer populært, egentlig.

  SvarSlett
 4. Ja, super-rart... Du får dra opp statistikken litt, da vettu ;)

  SvarSlett
 5. Superfint var det! Din lille kreative luring! ;)

  SvarSlett
 6. Hehe, takk :) Fortsatt fornøyd (men syk) her i fake-kirsebær-land ;)

  SvarSlett