mandag 19. mars 2012

Jomfrudager

Ja, dere, det er ikke hver dag jeg kan skryte på meg en slik beslektethetsfølelse med Maria og andre kjente jomfruer verden over... As we speak tar jeg min spennende spennende jomfrutur på internett her i leiligheten! Vi har passord og greier (ingen selvfølge for oss, det der, jeg er ikke sammen med en pensjonist for ingenting). Hurra!

Igår var flytt-alt-det-siste-stæsjet-til-Kaniita-dagen (for ikke å glemme Kaniita selv, da). Snille Stine kom og hjalp til selv om hun hadde vært på fest to kvelder på rad, og hadde armene godt begravd i esker og skap på kjøkkenet hele dagen. Pusene hjalp til så godt de kunne under pakkingen hos Snåsakokken, men fikk ikke være med til Bjølsen riktig enda.


Hem hem, mulig disse ikke får være med? Snåsakokken bruker helst opp både sko, plagg og andre eiendeler før han kjøper nytt. Miljø'R'Us!


Det siste av mine (mange) flyttelass:


 Alle hadde nok å henge i med, men på et tidspunkt ble det tydelig at flytt-alt-stæsjet-til-Kaniita-dagen innebærer en hel del arbeidsoppgaver som hun må gjøre selv. Rydde på plass klær, for eksempel. Og stoffer...
En nesten uoverkommelig oppgave slik det så ut i begynnelsen, men pose for pose går det fremover. Noen turer på IKEA nå, for å finne noen lurere løsninger, så er målet at mesteparten er plassert innen påskens slutt. Mål er supre greier, blir spennende å se når det må omformuleres...

I løpet av dagen klarte vi å gjøre en liten stueflik og en kjøkkenflik midlertidig småkoselig, der er det mulig å sitte og sjalte ut rotet en stakket stund. Drømmer meg bort til en dag der det er rent og ryddig og koselig over det hele (dream on, dream on...)!


...men grønne planter hjelper alltids! God timing også at noe påskepynt (og påskeegg, yeah!) lå i de første eskene. Som om det skulle ha vært planlagt!


Den midlertidige sofaen som vi fikk av Harald og Cathrine da mine ble kastet på grunn av møllen, peker dessverre "feil" vei. Men det er vi som har definisjonsmakten, så ikke vær for hard med den. "Feil" er det nye "nedsatt funksjonsevne", som jo nesten er det nye sort. Ny sofa rykker herved opp på prioriteringslisten...


 Vinglass i skapet = mulighet for vin = hjemmefølelse!
Langt innlegg dette, men sånn er det med oss jomfruer; det hender det blir mye snakk... Så:

Jomfrupizzarulling: check!


Jomfrutannpuss: check!

Jomfrusøvn: check!

Jomfrumareritt (om Alex, vår Litauiske venn, av alle ting! Han brøt seg inn av takvinduet mens jeg sov for å ødelegge leiligheten og få mer penger. Så våknet jeg med halsen full av støv og måtte...nettopp: åpne takvinduet. Brrr og dobbeltbrrr, kald og redd i ett!): check!

Jomfrudusj: check! (og mer enn godkjent)

Jomfrufrokost: check!


Imorgen er badet ferdig, og kattene og Snåsakokken flytter inn! Yeah! Så kommer Snåsakokkens stæsj (noe mindre enn jeg hadde) i løpet av uka (ikke av seg selv, da, noen må sjaue og det er oss). Og , bor vi kun på ett sted! Ikke tre, ikke to, men ett! Så happysnappy det skal bli! Det er nesten så jeg er misunnelig på meg selv...


2 kommentarer:

  1. Gratulerer! Gleder meg til å se! :D

    SvarSlett
  2. Takk takk :) Moro greier dette... Hvis du er hjemme i påsken kan du komme på besøk hvis du vil! :) Ser ut som det er rimelig flyttebusy for oss til da. Gleder meg til å ha tid til middag (og ostekake)! ;)

    SvarSlett