lørdag 17. mars 2012

Snehvit bytter beite

Nok en chunk med flyttelass har byttet bopæl idag, og vi har pakket og båret og rengjort og båret igjen. Montert seng og sofa. Og båret igjen. Fikk til og med begynt å pakke ut av noen esker på kjøkkenet! Da snakker vi...


På impuls tok jeg med meg dørmatta mens jeg var på vei ut med det ene lasset. Det er en finfin Dvergematte jeg kjøpte i reisepresang til Snåsakokken da jeg var i Firenze for et par år siden. Et svare strev å få den med seg hjem, selvfølgelig, men det var viktig og riktig, og en skikkelig fulltreffer.


Snehvit er seff også med. Se hvordan hun har full oversikt over hver eneste dverg og blomst! Da jeg kom frem til Bjølsen med den, kunne Snåsakokken fortelle at han selv hadde vært på nippet til å ta den med seg. Det viser seg altså at vi begge to uavhengig av hverandre ser på Snehvit & Co som en definerende del av vårt hjem. Vårt. Smaker litt på det enda, kjenner jeg, det er namnam...


 Hele gjengen på plenen er nå introdusert for den nye entreen, men det er bare et problem: døren vender innover. Som vil si at Snehvit og dvergene vil få bruk for selvforsvarsskills fordi de må stå i oppgangen, i fare for å bli stjålet. Slik jeg ser det, altså. Snåsakokken bedyrer at ingen i Norge noensinne har stjålet en dørmatte. Men så er det ikke alle matter som er like kule som denne, da. Kunne nesten stjålet den selv. Vurderer å lime eller skru den fast - men så paranoid finnes det nok regler mot å være, så jeg skal senke skuldrene og håpe og tro at nordmenn er snillere enn jeg eeegentlig tror.

Det føles i det minste enda mer som hjemme på Bjølsen nå. Vi har til og med innviet stekeovnen! Flyttepizza serveres nå i baren:
...men pizzarulle eller kniv er ikke lokalisert enda, så det er riv-og-spis som gjelder. Og den eneste tilgjengelige tallerkenen er den med kong Haakon på. Kongelig pizzaschwung over det hele, altså.

2 kommentarer:

  1. Å, den dørmatta var helt konge!!!!!!! :D

    SvarSlett
  2. Ikke sant?! Derfor jeg er litt tyverinervøs ;) De hadde noen andre helt utrolige matter i samme butikken... Verdt en tur! Du har jo til og med koffert :)

    SvarSlett