torsdag 24. juli 2014

Tilbake
Hvilken sommer, da, dere! Kombinasjonen travel og lite overskudd har gjort at bloggen har trukket et av de aller korteste stråene til nå denne sommeren.  Men så vidt jeg har forstått på værmelderne, er det en hel del sommer igjen, og planen er altså å bruke litt tid innimellom på å dele noe av den på bloggen fremover. Når jeg har tid og lyst.
Har litt å fortelle på motorsykkelfronten etterhvert. Her erre action, serru! Jeg har virkelig fått kontakt med at motorsykkelkjøring er en ypperlig metode for å se mye natur på kort tid. Og hvis Norge noen gang har vært et kremferieland, må det jo være denne sommeren?


Det har dessuten foregått "hemmelige" aktiviteter på det super super super-varme syrommet i det siste som jeg snart kan dele med dere. Oh yeah! Det har flommet over av farger, ideer og en og annen spontan latterkule. Og kun to "arbeidsskader" på dette prosjektet. Ganske teit å klype seg selv kjempehardt i fingeren med nebbtang, egentlig, kun for å sy gjennom den en time senere? Vel vel.
Makrell vil alltid være med, men til slutt ble kattene forvist denne gangen. For mange sarte materialer som var lite kompatible med klør... Til uka får du se noe skikkelig moro! Og i mellomtiden er det bare å kjøle seg ned jevnlig i en sjø eller spreder nær deg!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar