torsdag 29. mars 2012

Mens jeg venter på et kirsebærtre...

Her i hosteland er tempoet heller labert enda, men jeg kan i det minste drikke te av min yndlingskopp. Yeah!


Idag har jeg, med min overflod av vitalitet, gjort et stort grep i leiligheten.

Først kan jeg innlemme dere i en av livets store hemmeligheter: den aller aller beste hårpynten finner du ikke på H&M eller Accessorize! "Ooooh!", tenker du sikkert, "Hvor finner jeg den, hvor hvor hvor?". Da kan jeg røpe at du finner den i... møbelforretninger! Nemlig. Min aller første fine rose til håret fant jeg på A-møbler omtrent 5 år før H&M engang tenkte på å produsere en kunstig blomst. Møbelforretningene ligger altså flere år foran i trendbildet. Jevnlig kikker jeg innom Skeidar, IKEA, A-møbler og alle andre møbelsjapper jeg snubler over, og spurter stort sett rett inn i kunstig-blomst-avdelingen.

Da jeg for kort tid siden var på Home & Cottage (denne gang faktisk for å se etter møbler av alle ting - i en møbelbutikk! Tenke seg til...), fant jeg disse:


Og så, idag, kan det ha vært feberen eller annen galskap som fikk meg til å tenke at denne flotte hårpynten kanskje kunne ha flere bruksområder. Interiør, for eksempel? Riktig revolusjonerende syntes jeg.  La oss se:




Siden jeg også er kjent som "Blomdödaren" er det nok ingen dum idé å kjøre fake i denne søte speilvasen, så slipper jeg halvvisne klagete blomster og dårlig samvittighet. Jeg liker jo tross alt ikke disse drapene. Vil helst definere dem som uaktsomme alle sammen (for det var iallfall ikke selvforsvar, kanskje bortsett fra med kaktusen).


Best av alt: jeg kan når som helst bruke den til hårpynt når jeg får lyst! Nå som den har en fast plass er den til og med lett å finne!


...og vips: interiør igjen! It's a kind of magic! En vakker dag, når jeg har fått litt bedre plantetekke og har overtalt Snåsakokken om at det er en supergod idé, vil jeg ha et ekte kirsebærtre i stua eller på balkongen, eller på kjøkkenet. Det kan hende det blir lenge til. Bare en følelse...

onsdag 28. mars 2012

Selvmedlidenheten tok seg et bad (og forsvant slukøret ned sluket)

Hjemme alene og syk er ikke bare bare. Her hostes og snørres det om hverandre, så kattene skvetter veggimellom (de liker ikke snyte-hoste-lyder, må vite). Og jeg setter himmel og faxmaskiner i bevegelse for å anskaffe hoste-dop til kvelden. På et tidspunkt syntes jeg riktig, riktig synd på meg selv.

Men så kom jeg på...





















...og moralen? Det finnes mange det er adskillig mer synd på enn meg! *host host*

tirsdag 27. mars 2012

Kitching it up

Fretex, altså. Selv på en kort svisje-tur innom, hender det det dukker opp en riktig snasky skatt... Se bare her!




Det ble seff med hjem! Et kupp var det også, til sin femtilapp. Viktig å vite temperaturen når man er på toalettet, syns jeg. Snåsakokken, som jo ønsket seg det maritime temaet i utgangspunktet, mente at dette termomenteret var et ypperlig eksempel på alle de nødvendige produktene som tross alt er produsert med hav som inspirasjon. Dette var et av de forholdene han tok i betraktning før han bestemte seg for tema. Det høres i det minste bra og vel planlagt ut å si det nå. Jeg er iallfall glad for valgmulighetene, og tar mitt mandat på alvor.

mandag 26. mars 2012

Pus i hus!

Det har vært helt utrolig hektisk (til en forandring, haha!) her de siste dagene, men endelig er vi ferdige med å flytte oss ut av og vaske den gamle leiligheten til Snåsakokken! Hurramegrundt! Så nå er vi virkelig stuck som samboere - akkurat slik vi ønsket oss.

(Her dokumentert ved det siste flyttelasset:)


Med unntak av et kjapt helgebesøk fra Danmark i forbindelse med en fest som var planlagt for flere måneder siden, da vi trodde tidsskjemaer skulle holde, har vi ikke sittet i ro i mer enn noen minutter til sammen. Men nå er det på tide å nyte hjemmefølelsen! "Yeah!", sa kroppen, og ble...forkjølet. Damn. Men det var vel på tide.

Følelsen av hjem ble virkelig spikret idet pusene begynte å slappe av og puste (les snøfte/snorke) igjen. De har til og med begynt å finne sine små leilighetsspesifikke rariteter av noen ritualer... Mer om dem en dag jeg ikke kun tenker på å ssssssove.







 






onsdag 21. mars 2012

Badass bad, ass!

Dårlig ordspill der, men det er faktisk sant.

Hadde en liten runde med kluten imorges så jeg kunne ta noen bilder, byggestøv setter seg virkelig over alt! Fremover kommer dere nok til å få se mer stemningsfulle bilder også, med stearinlys, planter, håndklær, prosecco og det hele. Så man kan se at noen bor her. Også kommer jeg nok til å lage et "making of"-innlegg etterhvert, det var en ganske spennende prosess, og jeg har tatt bilder helt fra første våtromsplate.

Nå får bildene tale for seg foreløpig. Kaniita proudly presents...


*trommevirvel*


























































Phui! Bilde-ekstravaganza-rekord! Men dere ba om det, iallfall noen av dere, moahaha!

Hva syns du? Snåsakokkens største betenkelighet rundt dette badet er at han tenker at døra ikke kommer til å stå stille idet alle vi kjenner vanker her på dagspa... Han vil eventuelt installere dør med myntinnkast.