lørdag 28. januar 2012

"Plastelinaklumpen"

Alle utgangspunkter for prosjekter pleier jeg å kalle "plastelinaklumper" (selv om det veeeldig sjelden dreier seg om faktisk plastelina). Akkurat som i barnehagen, kan det meste formes som du vil, bare du har et god klump med materiale - helst i de fargene du vil, og ikke dem som ble til overs ;)

Da jeg nettopp kom over bildene fra prospektet til leiligheten, lo jeg godt, og tenkte at det kanskje ikke er så rart at den lå ute i månedsvis før den ble solgt. Og slik jeg ser det, handler det ikke om selve plastelinaklumpen, men om presentasjon. Bildene er ganske uflatterende, og virket nok stikk motsatt av de fleste andre prospekt-bilder, som i mange tilfeller gjør at man forventer for mye, og ender opp på visninger man aldri skulle dratt på (Skuffet oppmøtt på visning: "Jeg syns det så ut som leiligheten hadde balkong i prospektet?... Megler: " "Neida, det var naboens"). Til vår fordel dette, altså. Tenkte det kunne være moro å vise før-bildene, slik at etter-bildene som kommer fremover blir satt enda større pris på:


En luring har malt plankene sine med vannbasert maling... Borettslaget skal rehabilitere alle takterrassene nå snart, så da blir det både fint OG dryppe-ned-til-naboen-sikkert. Yeah!

Her har selger hengt opp de fineste håndklærne sine for å skjule hull i veggen som han, handy som han er, har tettet med... teip! Sånn blank teip fra bokhandelen. Gjørra sjæl!

Selv på vaskerommet kommer storkjøkkenfetisjen til selger til syne. Her slår vi ut veggen og bygger drømmebadet! (Drømmebad på ordentlig, altså, siden jeg så det i en drøm, våknet, og tenkte "hvorfor ikke?")Hovedarenaen for storkjøkkenfetisjen. Det syns ikke, men det er 15 stikkontakter over benkeplaten, så vi kan opprette arbeidsstasjoner bortover med 15 stavmiksere eller noe. Merk de robuste kjølerom-på-hotell-flisene...Her blir det syrom. Sjekk det flotte rotet til selger, med en velplassert, nydelig sofa foran. Styling'r'us!

Merk hvordan mange av gjenstandene kuttes pent i to av denne dyktige fotografen... Her blir det som nevnt tidligere maritim ekstravaganza idet jeg skal kitchifisere rommet til det ugjenkjennelige. Ikke lenge til nå!Dette furuskapet ønsket selger at vi skulle overta, han syntes selv det var veldig fint og praktisk. Her blir det soverom - men uten et eneste furu-fnugg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar