Jeg var såpass fornøyd med de forrige makronene at jeg brukte samme fremgangsmåte som utgangspunkt denne gangen. Jeg malte noen kaffebønner så fint jeg kunne, og tilsatte et sted mellom to og tre spiseskjeer av pulveret i røra. Denne gang ble litt over halvparten av mandelmelet byttet med hasselnøttmel. Kaffe + hasselnøtt = sant, vøtt.
Fyllet er også kaffeorientert. Ganache laget på mørk sjokolade, espresso, Kahlua, fløte og smør. Utgangspunktet er det samme som før, altså, og fyllet er omtrent identisk med det jeg lagde til disse sjokolademakronene. Siden har jeg lyst til å teste kaffemakronene med en blanding av det kaffeorienterte fyllet og dette fruktige sjokoladefyllet. Yummy!
Prøvekaniinene har godkjent disse kaffemakronene med sjokokaffefyll med riktig god margin - de rykket faktisk opp på topp fem. Det ble til og med diskutert hvorvidt de hørte til på topp tre, men det er kun meg som har prøvd alle, så det er ikke så lett for de "eksterne" å sammenligne. Alle enes iallfall om at pistasj/bringebær, peanøtt/salt karamell, sjokolade/pasjonsfrukt, pistasj/sitron, bringebær/bringebær og denne er superdupergode. Hvem trenger egentlig å bruke opp spenna sine hos Pascal?
Ups, de forsvant visst på rekordfart - igjen! "Noen" må bake igjen snart ser det ut til...
MMMMmmmmm! Nå fikk jeg veldig veldig lyst på!
SvarSlettHehe! Da er det bare å smelle sammen en batch, da vettu ;) Du er jo bakedronningen, så det skulle gå kjapt og greit. Eller du kan melde deg som prøvekaniin en dag :D
Slett