Dessuten er høsten happy råvare-tid! Yeah! Helt i startgropa enda, men bedre skal det bli. Til denne anledningen var kantareller, tyttebær og rabarbra noen av de glade gjesteartistene. Mmmm...
Croissanter hører med, med nyrørt og urørt (altså butikkjøpt) syltetøy. Ellers var det chorizo-oliven-pai og impro-jeger-pai som sto på menyen denne gang. Sammen med en aldri så liten capresesalat. Og til dessert: lun rabarbrakake med vaniljesaus, jordbær og kokossorbet. Jepp: alle ble mette. Og dobbeltjepp: det ble rester!
Som vertinne hender det man får seg en finfin blomsterbukett. Nam!
...og kanskje du til og med får en liten presang? Alternativt kan du flytte, og glede deg over små innflytningspresanger når du minst venter det.
Moro utstyr til baren! Drinkpinner med oppskrifter på! 6 ulike drinker, fyll opp til merkene med det det står på pinnen, og rør om. Voilá! It's a kind of magic...
Kanskje du også får et fint ekorn-kort? Flytt idag, og finn det ut...
Når gjestene har gått, oppvasken er tatt, og damasken koser seg i vaskemaskinen, går vår venn spisebordet igjen over i blomstermodus som en annen kameleon...
...kanskje blir det ikke så lenge til neste brunch? Kaniita liker et kjøleskap fullt av rester, og kan godt spise rabarbrakake eller pai i badekaret i dagesvis.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar